Main Tekan Tekan :D

Tuesday, July 26, 2011

Kau tahu tak , aku susah nak lupakan kau . Kita satu sekolah , mana aku pergi , mesti akan nampak kau . Kau selalu ada dekad dengan aku . Bila kawan kawan kau kacau aku , kau hanya memerhatikan sahaja gelagat aku . Aku pun , pandang kau dari jauh . Macam dulu yang aku pernah buad dengan kau :'> Aku rindu setiap saat dengan kau . Bila kau online , aku ego . Tunggu kau tegur aku , nampak sangat aku berharap . Sampai kawan kau , tanya aku . Bila aku nak relationship lagi dengan kau . Kau tahu , perasaan aku bercampur baur . Tak tahu apa aku rasa sebenarnya . Tapi aku akan cuba terima kenyataan , kau bukan lagi milik aku dah . Aku tahu , kau dah tak akan jadi milik aku . Aku yang banyak berharap kau kembali . Sekarang , aku kena anggap kau kawan , mcm orang lain . Tak lebih :D Okay tak lebih . 

Assalamualaikum .

Terima kasih baca. Sayang awak :>

No comments:

Post a Comment