Main Tekan Tekan :D

Wednesday, August 17, 2011

Bahagianya aku.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh. #saya malas nak guna spacetype kali ni, dalam blog saya. Harap maklum. Aicehhhh :D

Alhamdulillah rezeki saya hari ini. Pintu hati saya terbuka untuk lelaki. 17 August 2011 9:20 pm saya mula berkasih sayang dengan Daniel Idham Shah Bin Mohd Nazri. Budak SMK Seri Tasik Kelas 2 Adil kenal dia :) Wiiii #ehbetulke2Adil? -.- Hihi.

Awak dah mintak lama, cuma saya je yang jual mahal. Ok, saya mengaku :) Tapi sekarang, saya terima awak. Saya harap pilihan saya tepat. Saya harap awak tak mainkan perasaan saya. Saya, akan cuba sayang awak.

First saya kenal awak, awak rajin tegur saya. Kadang kadang tu, awak tegur saya semata mata nak cakap yg awak nak off so, jaga diri. Alahai :') Selalu saya paksa awak makan kan kan, bukan apa, saya memang caring. Hihihihihi :D Duh, gediknya saya #baru sedar.


Eh, tak kira lah saya dah ada boipreng ke apa, adik adik kat atas ni tetap saya sayang. Tetap nombor satu di hati saya. Saya tak pernah lupa awak awak semua tahhhu :') Iloveyou tight-tight #amboispeaking.


Atototototo, comelnya dia ni. Hihi. Dik, akak rindu adik. Lama kite tak jumpa. Masa balik, adik tak datang kat akak pon. Alahai. Sory kalau akak ada salah apa apa buat adik terasa hati :'< Saya sayang adik comel sorang ni :*

Assalamualaikum sayang :)



Terima kasih baca. Sayang awak :>

2 comments:

  1. muda2 dh bercinta....=.=' make sure cinta tu jgn lebih2 yer dik....jge dri....jdkan mase remaja kenangaan pling indah...cewaahhh

    ReplyDelete