Main Tekan Tekan :D

Saturday, August 27, 2011

Sepuluh Hari Bersama


Motif taruk gambar tu? Haha , saje suka suka nak taruk. Menyampah? Thank youuuuuu :-* Hari ini, dah sepuluh hari saya berkasih sayang dengan Daniel. Okay, saya rasa macam dah lama bersama dia. Pejam tutup pejam tutup dah sepuluh hari. Eh tahun ni saya raya dgn dia, pakai baju sewarna dengan dia. Kikiki, cukenyeww itewww. K aku memang gedik wuuu wuuuu :>

Awak pernah cakap, awak akan selalu ada dengan saya. Awak sudi dengar masalah saya. Awak sudi pinjamkan telinga awak untuk saya. Saya terharu mendengarnya :'> Saya janji, kalau awak tak mainkan perasaan saya terhadap awak, saya akan hargai awak. Tak akan permainkan awak. 

Betul kata orang, tuhan tarik org yang kita sayang untuk orang yang lebih baik untuk kita. Allah Maha Adil. Dugaan yang Dia berikan, tidak bermakna Dia tk sayang kita. Malah semua ini, mengajar kita untuk menjadi seorang hamba yang taat kepadaNya.

Awak, kite sayang awak tau. Jangan tinggalkan kite. Kite selalu ada untuk awak ;) Selagi kite ade, kite tanak tengok awak sedih tauuuuu. Apa pun masalah awak, kite ada dengan awak. Biar apa orang nak cakap. Kite percaya awak. Awak percaya kite.

Okay tiba tiba hari ini saya nak update benda ini. Maklumlah, saya sayang blog saya. Kesian dia sorang sorang. Lagipun ada yang rindu nak saya update, so saya update lah tentang buah hati saya. Kikiki, saya tahu saya gedik.

Okay sekarang, dalam pesbuk, blogger sana sini dok wish Hari Raya, tanya baju raya, sana sini sibuk dok balik kampung kan? Alahai, saya raya KL je pun. Well, siapa tak suka nak raya kan? Hikhik. 

Insyaallah, esok atau lusa saya akan wish raya untuk semua dalam Blog kesayangan saya ni. Tunggu dan lihat k? Khas untuk awak awak semua tauuuuu. Saya sayang awak semua dari hujung rambut sampai hujung kaki. Kikikiki :>

Saya tulis entri ini kerana rasa bosan teramat sangat. Maka itu, saya tulis. Awak bosan? Alahai kesian awak kan. Saya bersimpati sangat sangat. Saya nak nangis ni. Awak taknak nangis sekali ke? Alolololo. Assalamualaikum awak :)



Terima kasih baca. Sayang awak :>

4 comments:

  1. semoga terus kekal untuk selamanya.

    ReplyDelete
  2. Hahaha , insyaallah :> Thanks!

    ReplyDelete
  3. haha.. salam knal..
    slamat hari raya
    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Okay Selamat Hari Raya jugak :>

    ReplyDelete